Fly/buss SPA-/Helsereise til Pärnu 14-21 mars 2018

I gamle dager ble det brukt kilder med varmt eller mineralvann som spa. Vann ble brukt som kilde til velvære og god helse. Spa er en forkortelse fra latinske «Sanus Per Aqua», som betyr «Helse gjennom vann». Et besøk i en spa er en sensuell nytelse for sjel og kropp. Det er veldig mange av oss i dag som lever usunt og føler daglig tap av energi. Vi tilbyr spa-opphold for behandling, rehabilitering eller bare for en avslappende spa-ferie.

Dag 1: Onsdag 14. mars – Avreise fra Trondheim lufthavn Værnes kl.11:25 med Norwegian direkte til Riga, Latvia. Transport med buss til Pärnu som ligger i Estland ved grensen til Latvia. Innsjekk på SPA-Tervis med legesjekk og middagsbuffet.

Dag 2-6: Onsdag 15. til og med tirsdag 20. mars –  5 dager med behandlinger, samt frokost, lunsj og middag.

Dag 7: Onsdag 21. mars – Etter frokost kl. 10:00, bussavgang til Riga airport. Avgang fra Riga med Norwegian kl. 14:40 lokal tid (13:40 norsk tid) med ankomst Trondheim lufthavn Værnes kl.15:25

Vi har ikke lagt inn transport til/fra Værnes da det går buss/tog hele tiden på denne strekningen.

Turfakta: Reise med Norwegian fra Værnes til Riga – Busstransport ca.200 km til Pärnu, Estland – 7 netter og helpensjon i Spa-Tervis Hotel Pärnu.*** – Inntil 3 behandlinger pr.dag – Legekonsultasjon – Reiseleder Knut Grønningen.

 

Pris: kr.6900.- i dbl.rom.
Tillegg for sgl.rom kr.1400.-

PRAKTISK INFORMASJON FØR TUREN:
HELSEKORT: Estland er medlem av EU og i disse landene er det en fordel å ha et såkalt helsekort. Skulle man bli syk eller skadet på reisen dekker normalt reiseforsikring alle utgifter i slike tilfeller, men man må på samme måte som i Norge betale egenandeler ved legebesøk osv.

REISEFORSIKRING: Sjekk med ditt forsikringsselskap om du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Husk gyldig pass.

Påmelding til Grandes Turbusser innen 13 februar.
Knut Grønningen 90 20 60 50
Jostein Grande 911 65 922

Med forbehold om feil eller endringer.