Julemarked i Lübeck 24. til 28. november 2018

Tyskland og julemarkeder er en like naturlig kombinasjon som nissen og julaften. I slutten av november spres duften av gløgg og brente mandler med vinden. Vakre lys pryder gater og torg. Når vi vet at den verdensberømte marsipanen, Niederegger, lages her så er kanskje det i seg selv grunn nok til å ta turen til Lübeck.
Det populære middelaldermarkedet finner du i foten av Mariakirken. I Lübeck finner du også to markeder med kunsthåndverk i fokus: Heiligen Geist Hospital og St: Petri. Nytt i år er barn- og familiemarkedet ved Obertrave. I de fem verdensarvmerkede kirkene i gamlebyen dominerer julekonserter i adventstiden.

Vi kjører fra Brekstad tidlig på morgenen og bruker DFDS Seaways fra Oslo til København. Videre med ferge fra Rødbyhavn til Putgarden i Tyskland. Etter en times tid på gode motorveier er vi i Lübeck.

Program:

Dag 1 – 24. nov. Avreise fra Brekstad kl.05:00. Påstigning underveis og etter avtale til Rørvik. Pauser på Alvdal og Myklegard underveis til Oslo. DFDS Seaways går kl.16:30. Mange restauranter om bord. Taxfreebutikk.

Dag 2 – 25. nov. Frokost før ankomst til København kl.09:45. Ca.2 timers kjøring til Rødbyhavn hvor det er en times fergetur til øya Putgarden i Tyskland. Etter en times tid ankommer vi Lübeck og Atlantic Hotell Lübeck som ligger kort vei fra julemarkedet. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.

Dag 3 – 26. nov. Frokost på hotellet før dagen brukes til opplevelser i den julepyntede byen med de sju tårn.Felles middag på hotellet denne kvelden.

Dag 4 – 27. nov. Frokost på hotellet og avreise til København. DFDS Seaways legger fra kai kl.16:30 med kurs for Oslo.

Dag 5 – 28. nov. Frokost før turen går nordover til Trøndelag. Flere pauser underveis. Tilbake på Brekstad ca. kl.20:00

Pris kr.6200.- i del av dbl.rom og lugar

Tillegg for enkeltrom/lugar kr. 1600.-

Tillegg ved ønske om utv. lugar kr. 200,-

Turfakta:

– Reise med moderne turbuss t/r

– 2 netter på DFDS Seaways inkl.frokost (innv lugarer)

– 2 netter på Atlantic Hotel Lübeck inkl, 2 frokoster og 1 middag..

– Alle ferge-og bomavgifter

– Reiseleder

Ved ønske om julebord på reisen med DFDS Seaways kan dette bestilles hos oss.
Pris kr. 320,- pr. vei.

Påmelding til Grandes Turbusser:
Jostein Grande: Tlf.911 65 922 – epost: jostein@grandes.no
Knut Grønningen: Tlf 90 20 60 50

Med forbehold om feil eller endringer.