Lasse Stefanz cruise 2.- 4. september 2018

I løpet av to døgn opplever du god musikk, god stemning og muligheten til å danse. I tillegg til alle andre aktiviteter og opplevelser et cruise byr på. Vi nevner i fleng: gode matopplevelser i hvilken som helst av skipets flotte restauranter, taxfree-shopping, casino og spa.

Denne turen er kansellert.

Pris fra kr 1650,- pr. pers.

Påmelding til Grandes Turbusser.
Tlf: 911 65 922
e-post: jostein@grandes.no

 

Lasse Stefanz

Nordens største og mest populære danseband! Bandet med stor B kan skilte med både gull– og platinaplater i fleng. Overalt hvor dette svenske dansebandet spiller drar de fulle hus, og publikum får ikke nok. Det er noe særegent med Lasse Stefanz og de har et lydbilde det ikke går ann å ta feil av. Vi gleder oss!

 

Pia Pihlgrens

Pia Pihlgrens er et friskt og spilleglad danseband fra Värmlan i Sverge, som ble startet på begynnelsen av 1990-tallet. Med norske Pia Pihlgren i front gir bandet publikum et bredt utvalg av rock, swing og countryinspirerte ballader. Pia Pihlgrens ser fram til å treffe både gamle og nye fans om bord på Color Fantasy

 

Rainbow Trio

Bandet kjennetegnes av dyktige musikere med ledes av frontfigur Lars Kristoffersen i spissen. Entertaineren har hatt flere hits gjennom årene, blant annet «Bye Bye Baby». Lars og Rainbow har gitt ut flere plater og stortrives på scenen.

 

 

Med forbehold om feil eller endringer.