Tema-uker på Savalen Fjellhotell & Spa

Savalen Fjellhotell & Spa har i løpet av året faste uker hvor de sammen med gode samarbeidspartnere inviterer til tema-uker med godt innhold og til en svært god pris. I tillegg til mye god mat, underholdning, dans, inne og utendørs velvære, trim-muligheter, er det også foredrag med faglig innhold.

Grandes Turbusser kjører buss tur/retur til disse tema-ukene fra Ørland, Rissa og Orkdal med mulighet for påstigning underveis langs ruta.

Savalen seniorturer | Høst og jul 2018
Savalen Fjellhotell & Spa inviterer til høst– og juleturer. Alle turene med et allsidig og variert program med vekt på trivsel, mye god mat, underholdning og dans.
Les mer her (åpnes i nytt vindu)

LHL-uka 2018 | 1. – 5. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med LHL Hedmark inviterer til den 9. LHL-uka på Savalen. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag legger rammene for en ny fin LHL-uke på Savalen.
Les mer her (åpnes i nytt vindu)

Revma-uka 2018 | 8. – 12. oktober
Savalen Fjellhotell & Spa i samarbeid med NRF Hedmark inviterer til ny uke for revmatikere på Savalen. Dager med trivsel, hygge og sosialt samvær, samt interessante foredrag gjør dette til fine tradisjonsuker på fjellet sammen med oss på Savalen.
Les mer her (åpnes i nytt vindu)

Seniordans-festival Savalen” 2018 |  12. – 16. november
Vi inviterer til koselige dager med Seniordans, inne og utendørs velvære, god dansemusikk, mye god mat og mye mer.
Les mer her (åpnes i nytt vindu)

Diabetes-uka 2018 |  19. – 23. november
I samarbeid med Diabetesforbundet Hedmark inviterer vi til den 9. Diabetesuka på Savalen. Et program med vekt på trivsel, hygge og sosialt samvær, samt faglig innhold.
Les mer her (åpnes i nytt vindu)

Påmelding gjøres hos Savalen Booking, tlf 61 47 17 17 eller post@savalen.no

Med forbehold om feil eller endringer.