11dagers SPA-/Helsereise til SPA-TERVIS 17. til 27. august 2019

I gamle dager ble det brukt kilder med varmt vann eller mineralvann som Spa. Vann ble brukt som kilde til velvære og god helse. Spa er en forkortelse fra latinske «Sanus Per Aqua», som betyr «Helse gjennom vann». Et besøk i en Spa er en sensuell nytelse for din sjel og kropp. Det er veldig mange av oss i dag som lever usunt og føler daglig tap av energi. Vi tilbyr Spa-opphold for behandling, rehabilitering eller bare for en avslappende Spa-ferie.

Pris. 8900.- i del av dbl,rom/innv,lugar.

Tillegg for sgl.rom kr. 1900.- Tillegg for sgl,lugar t/r kr. 500.- Tillegg for utv.kr.300.-

Turfakta: Reise med moderne turbuss t/r. 1 overnatting på vei til Stockholm (Scandic Sundsvall Nord) inkl. middag og frokost. 2 netter på Tallink-Siljas ferge mellom Stockholm og Tallinn i 2 sengs innv.lugarer, samt frokost. 6 netter og helpensjon i Spa-Tervis Hotel Pernu.***. Inntil 3 behandlinger pr. dag. Legekonsultasjon. 1 natt i Østersund inkl. middag og frokost.

PRAKTISK INFORMASJON FØR TUREN: HELSEKORT – Estland er medlem av EU, og i disse landene er det en fordel å ha et såkalt helsekort. Skulle man bli syk eller skadet på reisen dekker normalt reiseforsikring alle utgifter i slike tilfeller. Men man må på samme måte som i Norge betale egenandeler ved legebesøk osv.

REISEFORSIKRING: Sjekk med ditt forsikringsselskap om du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Husk gyldig pass.

Påmelding til Grandes Turbusser.
Tlf. 911 65 922 eller Knut Grønningen, tlf. 90 20 60 50 snarest.
e-post: jostein@grandes.no eller k-groenn@online.no

Dagsprogram:

Dag 1 – Lørdag 17. aug. Avreise fra Brekstad kl.08:00 og Trondheim sentralbanestasjon kl.10:00. Tilslutning fra Hovin kl.09:00 Eventuell påstigning undervegs til Stjørdal etter avtale. Vi kjører til Sundsvall hvor vi overnatter på Scandic Hotel Nord. Det blir flere stopp underveis, blant annet i Krokom hvor det blir anledning til å kjøpe lunsj. Felles middag om kvelden, inkludert i prisen.

Dag 2 – Søndag 18. aug. Frokost på hotellet før vi samles i bussen og kjører til Stockholm.Vi kjører strake vegen og stopper for kjøp av lunsj eller annet på Tønnebro ved E4. Vi vil ankomme havnen i god tid før fergeavgang .Individuell kjøp av mat på kvelden.. Dans og underholdning om bord.

Dag 3 – Mandag 19. aug. Frokost om bord før ankomst Tallinn kl. 10:00 Ca.2 timers reisetil Pärnu. Innsjekking på SPA Tervis hotell og lunsj, omvisning, samt legekonsultasjon . Felles middag om kvelden.

Dag 4 til 8 – Tirsdag 20 – aug til lørdag 24 aug. 5 dager med behandlinger, samt frokost, lunsj og middag.

Dag 9 – Søndag 25. august. Etterfrokost kl. 10:00, bussavgang til Tallinn. Vi ankommer Tallinn ca. kl. 12:00 Tid på egen hånd til shopping og vandring i gamlebyen. Vi sjekker inn på Tallink Silja Lines kl. 16:00. Båtavgang fra Tallinn til Stockholm kl. 18:00. Taxfree og mye forskjellig underholdning

Dag 10 – Mandag 26. aug. Frokost før ankomst til Stockholm kl 10:00. Vi kjører raskeste vei til Østersund. Stopp på Tønnebro og Järvsøbaden. Overnatting og middag i Østersund.

Dag 11 – Tirsdag 27. august. Frokost og avreise. Pause på Storlien. Ank.Trondheim ca. 16:00

Med forbehold om feil eller endringer.