Julemarked i Bremen 11.-16. desember 2019

Denne turen er dessverre avlyst p.g.a. liten interesse.

Tyskland og julemarkeder er en like naturlig kombinasjon som nissen og julaften. Fra slutten av november spres duften av gløgg og brente mandler med vinden. Vakre lys pryder gater og torg. Den historiske plassen ved rådhuset fra 1405 og de vakkert utsmykkede bodene fasinerer de besøkende. Vi ankommer den vakre byen og etablerer oss på byens beste hotell, Radison Blue, som ligger like ved julemarkedet. Der skal vi bo 3 netter inkl. frokost. Blant bodene finnes et rikt utvalg av kunsthåndtverk av alle slag. Ingen behøver å sulte da tilbudet av alle slags tyske pølser og annet godt er lett tilgjengelig.

Program:

Dag 1Onsdag 11. des. Avreise fra Brekstad kl. 01:30. Påstigning underveis og etter avtale til Rørvik. Vi kjører Østerdalen med frokostpause på Alvdal. Fra Oslo går Color Lines ferge kl. 14:00. På kvelden er det stort julebord i Grand Buffet.

Dag 2Torsdag 12. des. Frokost før ankomst kl. 10:00. Vi passerer Hamburg og ankommer Hansabyen Bremen ut på ettermiddagen. Radison Blue ligger kort vei fra julemarkedet. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.

Dag 3 – Fredag 13. des. Frokost på hotellet før dagen brukes til opplevelser på julemarkedet.

Dag 4 – Lørdag 14. des. Frokost på hotellet. Dagen til disposisjon.

Dag 5 – Søndag 15. des. Frokost på hotellet og avreise til Kiel. Color Lines cruiseferge legger fra kai kl.14:00 med kurs for Oslo. Mange restauranter og forskjellig underholdning om bord. Stort felles julebord.

Dag 6 – Mandag 16. des. Frokost før turen går nordover. Flere pauser underveis, bl.a. en lengre stopp med middag på Taverna Alvdal. Tilbake til Brekstad ca. kl. 21:00

Pris kr. 7750.- i del av dbl.rom og lugar.

Tillegg for enkeltrom/lugar kr. 1800.-
Tillegg for utvendig lugar t/r kr. 500.- pr.pers

Turfakta:
Reise med moderne turbuss t/r
3 netter på Radison Blue Bremen inkl. frokost.
2 netter på Color Lines ferge inkl. frokost og julebord.
Frokost og middag på Alvdal.
Alle ferge- og bomavgifter.
Reiseleder.

Påmelding til Grandes Turbusser innen 10 november.
Tlf Jostein: 911 65 922 eller Knut Grønningen tlf: 90206050
epost: jostein@grandes.no

Med forbehold om feil eller endringer.