SPA-/Helsereise til SPA-TERVIS i Pärnu 15. til 25. august 2020

Denne turen er kansellert på grunn av Korona.

Grandes Turbusser tilbyr 11dagers SPA-/Helsereise til SPA-TERVIS i Pärnu 15. til 25. august 2020.
Også i år tilbyr vi Spa-opphold for behandling, rehabilitering eller bare for en avslappende Spa-ferie i Pärnu – Estlands sommerhovedstad

Pärnus rykte som kursted går tilbake til 1800-tallet, da det var moderne å tilbringe en del av sommeren ved havet. I begynnelsen av 1900-tallet var Pärnu etablert som kursted, med gjester fra hele Europa. På 30-tallet var Pärnu det første utenlandske feriemålet for mange skandinaver. Den tredje bølgen Spa-gjester har kommet til Pärnu etter at Estland ble selvstendig i 1991. De eldre Spaavdelinger ble renovert for å ta imot dagens Spagjester, og nyere Spa-steder har tilkommet. Vi overnatter i Sundsvall på turen til Stockholm, og i Østersund på reisen tilbake.

Pris. 9600.- i del av dbl. rom/innv. lugar.

Tillegg for sgl. rom kr. 2000.-
Tillegg for sgl. lugar t/r kr. 500.-
Tillegg for utv. lugar kr.300.-

Turfakta:
Reise med moderne turbuss t/r. 1 overnatting på vei til Stockholm (Scandic Sundsvall Nord) inkl. middag og frokost. 2 netter på Tallink-Siljas ferge mellom Stockholm og Tallinn i 2 sengs innv. lugarer, samt frokost. 6 netter og helpensjon i Spa-Tervis Hotel Pernu.***. Inntil 3 behandlinger pr. dag. Legekonsultasjon. 1 natt i Østersund inkl. middag og frokost.

PRAKTISK INFORMASJON FØR TUREN:
HELSEKORT: Estland er medlem av EU og i disse landene er det en fordel å ha et såkalt helsekort. Skulle man bli syk eller skadet på reisen dekker normalt reiseforsikring alle utgifter i slike tilfeller. Men man må på samme måte som i Norge betale egenandeler ved legebesøk osv.
REISEFORSIKRING: Sjekk med ditt forsikringsselskap om du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Husk gyldig pass.

Påmelding:
Grandes Turbusser Tlf.911 65 922 eller
Knut Grønningen Tlf. 90 20 60 50 snarest.
E-post: jostein@grandes.no eller k-groenn@online.no

Dagsprogram:

Dag 1 – Lørdag 15. aug.
Avreise fra Brekstad kl.08:00 og Trondheim sentralbanestasjon kl.10:00. Tilslutning fra Hovin kl.09:00 Eventuell påstigning underveis til Stjørdal etter avtale. Vi kjører til Sundsvall hvor vi overnatter på Scandic Hotel Nord. Det blir flere stopp underveis, blant annet i Krokom hvor det blir anledning til å kjøpe lunsj. Felles middag om kvelden inkludert i prisen.

Dag 2 – Søndag 16. aug.
Frokost på hotellet før vi samles i bussen og kjører til Stockholm. Vi kjører strake vegen og stopper for kjøp av lunsj eller annet på Tønnebro ved E4. Vi vil ankomme havnen i god tid før fergeavgang .Individuell kjøp av mat på kvelden.. Dans og underholdning om bord.

Dag 3 – Mandag 17. aug.
Frokost om bord før ankomst Tallinn kl.10:00. Ca.2 timers reise til Pärnu. Innsjekking på SPA Tervis hotell og lunsj, omvisning, samt legekonsultasjon. Felles middag om kvelden.

Dag 4 til 8 – Tirsdag 18. aug. til lørdag 22. aug.
5 dager med behandlinger, samt frokost, lunsj og middag.

Dag 9 – Søndag 23. aug.
Etter frokost kl.10:00, bussavgang til Tallinn. Vi ankommer Tallinn ca. kl.12:00. Tid på egen hånd til shopping og vandring i gamlebyen. Vi sjekker inn på Tallink Silja Lines kl.16:00. Båtavgang fra Tallinn til Stockholm kl.18:00. Taxfree og mye forskjellig underholdning.

Dag 10 – Mandag 24. aug.
Frokost før ankomst til Stockholm kl10:00. Vi kjører raskeste vei til Østersund. Stopp på Tønnebro og Järvsøbaden. Overnatting og middag i Østersund.

Dag 11 -Tirsdag 25. aug.
Frokost og avreise. Pause på Storlien. Ank. Trondheim ca. 16:00

Med forbehold om feil eller endringer.