Julemarked i Lübeck søndag 21.11 til torsdag 25.11. 2021

Tyskland og julemarkeder er en like naturlig kombinasjon som nissen og julaften. I slutten av november spres duften av gløgg og brente mandler med vinden. Når vi vet at den verdensberømte marsipanen, Niederegger, lages her så er kanskje det i seg selv grunn nok til å ta turen til Lübeck. Under oppholdet bor vi like ved julemarkedet på Atlantic Hotel Lübeck.

Det populære middelaldermarkedet finner du i foten av Mariakirken. I Lübeck finner du også to markeder med kunsthåndverk i fokus: Heiligen Geist Hospital og St. Petri. I de fem verdensarvmerkede kirkene i gamlebyen dominerer julekonserter i adventstiden.

Vi kjører fra Brekstad søndag kl.00:30 og kjører Rørvik-Flakk kl.02:30. Trondheim kl.03:30 Vi bruker natten gjennom Østerdalen og stopper på Nebbenes for kjøp av frokost. Fra Oslo går båtreisen med Color Line til Kiel. Avreise kl.14:00. Julebordsbuffet for de som velger det og hyggelig samvær om kvelden. Frokostbuffet før ankomst Kiel kl.10:00. Vi ankommer Lübeck ca. kl.12:00 Julemarkedet har åpnet denne dagen og vi bor kort vei fra der det skjer.

Program:

Dag 1 – Søndag 21 nov. Avreise fra Brekstad kl.00:30. (halv ett natt til søndag) Påstigning underveis og etter avtale til Rørvik. Ferge kl.02.30. Fra Trondheim kl.03:30 Pauser underveis til Oslo. Tid for frokost på Nebbenes. Color Line går kl.14:00.

Dag 2 Mandag 22 nov. Ankomst Kiel kl.10:00, før det er det frokost. Etter en drøy times kjøring ankommer vi Lübeck og Atlantic Hotel Lübeck som ligger kort vei fra julemarkedet. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.

Dag 3 – Tirsdag 23 nov. Frokost på hotellet før dagen brukes til opplevelser i den julepyntede byen med de sju tårn.

Dag 4 – Onsdag 24 nov. Frokost på hotellet og avreise til Kiel. Avreise kl.14:00 med kurs for Oslo. Mulighet for felles julebord om kvelden

Dag 5 – Torsdag 25 nov. Turen nordover til Trøndelag går med pauser etter behov.Tilbake på Brekstad ca. kl.20:00

Pris kr.6990.- i del av dbl.rom og innv.lugar

Tillegg for enkeltrom/lugar kr.1900.-
Tillegg ved ønske om utv.lugar. a kr.600.- pr.pers
Turfakta: Reise med moderne turbuss t/r
2 netter på Color Line (innv lugarer) inkl.frokost og julebord
2 netter på Atlantic Hotel Lübeck inkl. 2 frokost.
Alle ferge-og bomavgifter
Tillegg for kjøp av julebord på Color Line a kr.500.-
Reiseleder

Påmelding snarest til Grandes Turbusser. Jostein Grande tif.911 65 922 eller Knut Grønningen tlf: 90 20 60 50 innen 20. sept pga. avbestillingsfrister hos hotellet.

Krav ved påmelding: Alle må være fullvaksinert mot covid 19 og ha gyldig koronapass.

Med forbehold om feil eller endringer.