Vårtur til Rhindalen 2. – 6. april 2020

Denne turen er kansellert på grunn av Korona.

Turen går til et av Europas mest kjente og majestetiske dalfører, Rhindalen i Tyskland. Et ”eventyrlandskap” som man skulle tro var skapt med en tryllestav. Maleriske landsbyer ligger som perler på en snor langs elven.
Vi skal bo 4 netter i Rüdesheim am Rhein. I Rüdesheim ligger vinstuene og restaurantene tett og sørger for munterhet og hygge. Under oppholdet kan vi by på praktfull båttur på Rhinen, samt vinsmaking. Praktfulle ridderborger, idylliske små bindingsverksbyer, god vin, sang og musikk danner en perfekt ramme for en uforglemmelig tur! Vi kjører med Grandes turbuss til Værnes lufthavn og flyr til Frankfurt am Main.

Dag 1 – Torsdag 2. april
Fosen – Værnes – Amsterdam – Frankfurt am Main – Rudesheim
Avreise fra Brekstad kl.02:00. Påstigning underveis og etter nærmere avtale. Vi kjører via Rørvik-Flakk og videre til Værnes. Avg. med KLM til Amsterdam kl.06:00 og videre til Frankfurt am Main kl.09:50. Ca. 1 times busstur til Rüdesheim am Rhein. Innsjekk på idylliske Brühl hotel Trapp. Felles middag første kveld.

Dag 2, 3 og 4 – Fredag til søndag
Rüdesheim.

En av dagene blir det båttur på Rhinen. Vi går ombord i en av de mange turistbåtene som trafikkerer Rhinen. I løpet av denne turen får vi se utallige middelalderborger, sammen med idylliske landsbyer og solfylte vinmarker. Vi runder Loreleiklippen før vi går i land i St. Goarshausen. Her står bussen og venter for å ta oss med opp på klippen. På ettermiddagen blir det vinsmaking. En av dagene er til fri disposisjon. Fra dette området stammer hovedproduksjonen av verdens Rieslingvin. Her ligger vinstuene og restaurantene tett. Vi anbefaler at man setter seg ned med et glass god hvitvin, og virkelig nyter atmosfæren og en velfortjent ferie. En tur med gondolbanen opp i høyden til Niederwald Denkmal med utsikt over vinmarkene anbefales også! Minnesmerket er til minne om Tysklands samling i 1871.

Dag 5 – Mandag 6. april
Rüdesheim – Frankfürt – Amsterdam – Værnes – Brekstad

Auf Wiedersehen, Rhindalen! Vi setter kursen heimover igjen via Frankfürt kl.17:50 via Amsterdam og ankommer Værnes kl.22:50

Pris pr. person kr.8950.-
Tillegg for enkeltrom kr. 900.

Turfakta
Transfer Brekstad-Værnes og Frankfurt-Rüdesheim t/r
Fly Værnes-Frankfurt t/r
4 netter på Brühl Hotel Trapp i Rüdesheim
4 frokoster
1 middag
Elvebåttur på Rhinen
Vinsmaking i Rüdesheim
Reiseleder

Påmelding til Grandes Turbusser.
Tlf Jostein: 911 65 922 eller Knut Grønningen tlf: 90206050
Epost: jostein@grandes.no

Med forbehold om feil eller endringer.