11 dagers SPA-/Helsereise til Estland 18. august 2023

– DENNE TUREN ER AVLYST –

Grandes turbusser tilbyr Spa-opphold for behandling, rehabilitering eller bare for en avslappende Spa-ferie i Estland.

Pärnu – Estlands sommerhovedstad Pärnus rykte som kursted går tilbake til 1800-tallet, da det var moderne å tilbringe en del av sommeren ved havet. I begynnelsen av 1900-tallet var Pärnu etablert som kursted, med gjester fra hele Europa. På 30-tallet var Pärnu det første utenlandske feriemålet for mange skandinaver. Den tredje bølgen spa-gjester har kommet til Pärnu etter at Estland ble selvstendig i 1991. De eldre spaavdelinger ble renovert for å ta imot dagens spagjester, og nyere spa-steder har tilkommet. Vi overnatter i Sundsvall på turen til Stockholm, og i Østersund på reisen tilbake.

Pris. 11.900.- i del av dobbelrom/innvendig lugar.

Tillegg for sgl. rom kr. 2300.- Tillegg for sgl. lugar t/r kr.1220.- Tillegg for utv. lugar kr.600.-

Turfakta: Reise med moderne turbuss t/r. 1 overnatting på vei til Stockholm (Scandic Sundsvall Nord) inkl. middag og frokost. 2 netter på Tallink-Siljas ferge mellom Stockholm og Tallinn i 2 sengs innv. lugarer, samt frokost. 6 netter og helpensjon i Spa-Tervis Medical Hotel Pernu.***. Inntil 3 behandlinger pr. dag. Legekonsultasjon. På retur 1 natt i Østersund inkl. middag og frokost.

PRAKTISK INFORMASJON FØR TUREN:
HELSEKORT: Estland er medlem av EU og i disse landene er det en fordel å ha et såkalt helsekort. Skulle man bli syk eller skadet på reisen dekker normalt reiseforsikring alle utgifter i slike tilfeller, men man må på samme måte som i Norge betale egenandeler ved legebesøk osv.

REISEFORSIKRING: Sjekk med ditt forsikringsselskap om du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring.
Husk gyldig pass.

Påmelding til Knut: 90 20 60 50 eller Jostein: 911 65 922

Dagsprogram:

Dag 1 – Fredag 18. aug. Avreise fra Brekstad kl.08:00 og Trondheim sentralbanestasjon kl.10:00. Tilslutning fra Hovin kl.09:00 Eventuell påstigning underveis til Stjørdal etter avtale. Vi kjører til Sundsvall hvor vi overnatter på Scandic Hotel Nord. Det blir flere stopp underveis, blant annet i Krokom hvor det blir anledning til å kjøpe lunsj. Felles middag om kvelden, inkludert i prisen.

Dag 2 – Lørdag 19. aug. Frokost på hotellet før vi samles i bussen og kjører til Stockholm.Vi kjører strake vegen og stopper for kjøp av lunsj eller annet på Tønnebro ved E4. Vi vil ankomme havnen i god tid før fergeavgang. Individuell kjøp av mat på kvelden. Dans og underholdning om bord.

Dag 3 – Søndag 20. aug. Frokost om bord før ankomst Tallinn kl.10:00 Ca.2 timers reise til Pärnu. Innsjekking på «Tervis Medical SPA Hotell» og lunsj, omvisning, samt legekonsultasjon. Felles middag om kvelden.

Dag 4 til 8 – Mandag 21. aug til fredag 25. aug. 5 dager med behandlinger, samt frokost, lunsj og middag.

Dag 9 – Lørdag 26. august. Etter frokost kl.10:00, bussavgang til Tallinn. Vi ankommer Tallinn ca. kl.12:00. Tid på egen hånd til shopping og vandring i gamlebyen. Vi sjekker inn på Tallink Silja Lines kl.16:00. Båtavgang fra Tallinn til Stockholm kl.18:00. Taxfree og mye forskjellig underholdning.

Dag 10 – Søndag 27. aug. Frokost før ankomst til Stockholm kl10:00. Vi kjører raskeste vei til Østersund. Stopp på Tønnebro og Järvsøbaden. Overnatting og middag i Østersund.

Dag 11 – Mandag 28. august. Frokost og avreise. Pause på Storlien. Ank.Trondheim ca. 16:00

Med forbehold om feil eller endringer.